بررسی اسلام و دموکراسی از نگاه برنارد لوئیس

مقاله اسلام و دموکراسی از نگاه برنارد لوئیس در29 صفحه فایل ورد قابل ویرایش با فرمت doc

دانلود بررسی اسلام و دموکراسی از نگاه برنارد لوئیس

اسلام و دموکراسی از نگاه برنارد  Islam and democracy from the perspective of Bernard Lewis تحقیق اسلام و دموکراسی از نگاه برنارد لوئیس مقاله اسلام و دموکراسی از نگاه برنارد لوئیس مطلب اسلام و دموکراسی از نگاه برنارد لوئیس مقاله در مورد اسلام و دموکراسی از نگاه برنارد لوئیس مطلب در مورد اسلام و دموکراسی از نگاه برنارد لوئیس کار کلاسی در مورد
دسته بندی معارف و الهیات
فرمت فایل doc
حجم فایل 42 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 95

مقاله اسلام و دموکراسی از نگاه برنارد لوئیس در29 صفحه فایل ورد قابل ویرایش با فرمت doc


توضیحات مختصر فایل مورد نظر

 

مقاله و کار کلاسی

تعداد صفحات: 29

نوع فایل: ورد و قابل ویرایش

 

خلاصه ای از فایل مورد نظر:

مقاله "اسلام و لیبرال دموکراسی" برنارد لوئیس، اگر چه سالها پیش نوشته شده است، اما حاوی نکاتی قابل تأمل در رابطه با این مسأله مورد مناقشه است.  ممکن است بسیاری با نقطه نظرات وی موافقت چندانی نداشته باشند، اما باید اعتراف نمود که برنارد لوئیس بر نقاط حساسی در فرهنگ سیاسی مسلمانان انگشت نهاده است (همچون آزدی و عدالت، شهر و شهروندی و غیره).

اسلام و لیبرال- دموکراسی ، مروری تاریخی

برنارد لوئیس،

مجله دموکراسی، شماره 7. 2 (1996)

در یک گفتگوی مختصر درباره مسائلی مهم، به راحتی می شود بوسیله کاربرد و یا تفسیر غلط کلمات کسی گمراه شد.  بنابراین ابتدا باید بگویم که منظورم از "اسلام" و "دموکراسی لیبرال" چیست.

این روزها دموکراسی کلمه ای است که بسیار مورد استفاده و یا سوء استفاده قرار می گیرد.  این کلمه معانی بسیاری دارد و در مکانهای عجیبی ظهور کرده است- اسپانیای جنرال فرانکو، یونان کلونلها، پاکستان جنرالها، اروپای شرقی کمیسرها- معمولاً همراه با پیشوندی کیفی از قبیل "هدایت شده"، "بنیادی"، "سازمانی"، "مردمی" و ازآن قبیل که معنای کلمه را رقیق، گمراه و حتی وارونه می سازد.

تعریفی دیگر از دموکراسی توسط کسانی پشتیبانی می شود که مدعی اند اسلام خود  تنها دموکراسی واقعی است.  این ادعا کاملاً مطابق با واقع است اگر کسی معنای دموکراسی را مطابق فرض طرفداران این تعریف بپذیرید.  بدلیل آن که این تعریف مطابق با تعریفی که من از دموکراسی در این مبحث مبنا قرار داده ام نیست، آن را به جهت بی ارتباط بودن با هدف حاضر کنار می گذارم.

نوع دموکراسی که من از آن سخن می گویم هیچ یک از اینها نیست.  عجالتاً منظورم از دموکراسی لیبرال روش معمول انتخاب یا برکناری دولتها است که در انگلیس تکامل یافت و سپس میان ملتهای انگلیسی زبان و دیگران گسترش یافت.

در سال 1945، فاتحان جنگ جهانی دوم، دموکراسی پارلمانی را بر سه قدرت مهم محور تحمیل کردند.  این دموکراسی در تمام آنها- شاید در یکی از آنها کج دار و مریز- دوام یافت. هنوز در هیچ کدام از آنها این دموکراسی به بحران واقعاً عمده ای برنخورده است.  در میان متحدان، بریتانیا و فرانسه مدل دموکراسی مختص خویش را، با موفقیت متفاوت در زمان عقب نشینی از امپراطوری  پس از جنگ به مستعمره های پیشین خویش انتقال دادند.

دانلود بررسی اسلام و دموکراسی از نگاه برنارد لوئیس


اولین دیدگاه را شما بگذارید

 سخنی از...   


طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ